Dolar : Alış : 5.3633 / Satış : 5.3730
Euro : Alış : 6.0764 / Satış : 6.0873
HAVA DURUMU
hava durumu

Diyarbakir12°CÇok Bulutlu

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 21 Kategoride 14308 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Rektör Gül Personelle yemek yedi

14 Şubat 2018 - 317 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel»Rektör Gül Personelle yemek yedi

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Tıp Fakültesi Hastaneleri personelleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Tıp Fakültesindeki Memur Yemekhanesine Başhekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu ile gelerek Gıda Mühendisi ve Yemekhane Sorumlusu Tuncay Balık’tan yemekler hakkında bilgi alan Rektör Gül, daha sonra yemek kuyruğuna girerek kendi yemek servisini yaptı.

Rektör Gül’e, Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Tanrıverdi ve Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Genel Sekreter Kenan Yakupoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ufuk Aluçlu ve hastane yönetimi yemek boyunca eşlik etti.

YEMEK KUYRUĞUNDA SIRA BEKLEDİ

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü görevine geldiği günden beri üniversiteye  ilkleri yaşatmaya devam eden,  sürekli yenilik ve gelişmeyi hedefleyen Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ve ekibi personel yemeğinde de iyileştirme yaptı.

Mütevazi ve alçak gönüllüğü ile bilinen Rektör Gül’ü Tıp Fakültesi Hastaneleri memur yemekhanesinde  görüntülendi. Yemek kuyruğunda sıra beklerken görüntülenen Rektör Talip Gül, yemek kuyruğunda bekleyip kendi yemek servisini yaparak personellerle birlikte yemek yiyip sohbet etti.

MEMNUNİYETLERİNİ ALKIŞLA DİLE GETİRDİLER

Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Veysel Cangül de, yıllardan beri var olan personel yemek sonuna yapılan köklü çözüm ve iyileştirmelerden dolayı tüm çalışanlar adına rektör ve hastane yönetimine teşekkür etti. Personeller de memnuniyetlerini alkışlarla dile getirdiler. Rektör Gül de hizmetlerinin daha güzel ve katlanarak  devam edeceğini söyledi. Personelin beslenme konularına özellikle hassasiyet gösterdiklerini belirten Prof. Dr. Talip Gül, göreve gelmeden önce personel yemeğinin üç çeşit olduğuna dikkat çekerek, “Göreve geldikten sonra  hep şikayet konusu olan personel yemeğini daha kaliteli ve  çeşidini de dörde çıkararak bir ihtiyaca daha cevap verdik.” dedi.

Gül, yemeklerin kalitesini ve lezzetini beğendiğini, yemek kalitesini ve çeşidini artırmadan mutlu olduklarını ve göreve geldikleri  günden itibaren bu tarz bir çalışmanın alt yapısını oluşturmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

316 Total Views 1 Views Today

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
..
Bu bölgedeki nakliyat konusunda uzmanlaşmış firmalara ulaşabilirsiniz. artvin evden eve nakliyat ardahan evden eve nakliyat eşya depolama aydın evden eve nakliyat
  • RSS
  • Facebook
↑ Back To Top ↑